19 грудня 2023 року Талапа Стефан Юрійович, старший викладач кафедри менеджменту ресторанного та готельного бізнесу Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ провів для студентів майстер-клас з сервірування новорічного столу, під час якого розповів про історію та використання столових приборів і показав послідовність сервірування столовими приборами та посудом для подачі напоїв.
Учні нашого училища з професії майстер готельного обслуговування були присутні на цьому заході і отримали багато цікавої та корисної інформації.
![](https://uvku.uz.ua/wp-content/uploads/2023/12/a-10-768x1024.jpg)
![](https://uvku.uz.ua/wp-content/uploads/2023/12/g-5-610x1024.jpg)
![](https://uvku.uz.ua/wp-content/uploads/2023/12/b-12-461x1024.jpg)