Підсумок конкурсу «Прорив легкої промисловості»

“Конкурси фахової майстерності – це завжди чудова платформа для обміну досвідом, спілкування та навчання, особливо в період карантинних обмежень. І не тільки для учнів. Цінність змагань у тому, що вони об‘єднують всіх стейкхолдерів сфери професійної освіти та ще раз нагадують нам про спільні цілі та бажані результати”, – підкреслив державний експерт експертної групи з питань управління та державно-приватного партнерства директорату професійної освіти МОН Сергій Коваленко.           

 Вже п’ять років поспіль учні змагаються за першість у цьому конкурсі. Попри те, що цьогоріч він проходив онлайн, участь у змаганнях взяла рекордна кількість закладів – 66 у трьох номінаціях: ЕТНО, ФЕНТЕЗІ, STREET STYLE. Через одяг вони мали презентувати особливості свого регіону.

 В цьому році  наш   заклад освіти єдиний від Закарпатської області  брав   участь у Всеукраїнському конкурсі «Прорив легкої промисловості», який   представив колекцію одягу «Від бітанги до фраїрки» у номінації STREET STYLE і був відзначений Дипломом Лауреата за підписом  голови  Національного галузевого  партнерства “Fashion Globus Ukraine” Голди Виноградської.